Boer Richard en Annemieke uit elkaar

Tragisch nieuws: Boer zoekt vrouw-boer Richard en Annemieke zijn uit elkaar. Dat vertelde ex-boerin Annemieke aan Shownieuws. 

Richard dumpte Annemieke en daar is de brunette behoorlijk verbolgen over. Wat er precies gebeurd is wil ze niet zeggen, maar Annemieke laat doorschemeren dat Richard niet monogaam is geweest.

gebonden man
Annemieke: „Ik dacht dat ik de liefde van mijn leven had gevonden, maar hij heeft de relatie met mij anderhalve maand geleden verbroken. Ik ben als het ware uit zijn leven gebannen. Ik heb zo ongelooflijk veel van deze man gehouden, dat dit heel erg zeer doet. Hij gedraagt zich verre van een gebonden man. Als je gek op iemand bent, dan doe je dit soort dingen niet." 

geheime afspraakjes
Richard en Annemieke kregen wat met elkaar tijdens de laatste Boer zoekt vrouw-serie waarin Richard opviel doordat hij geheime afspraakjes had met Annemieke terwijl er ook nog twee andere dames in het spel waren. Uiteindelijk leek het eind goed al goed toen Richard en Annemieke samen gingen wonen op zijn boerderij. 

cowboy
Richard zelf heeft een andere versie van de gebeurtenissen. Hij zegt dat de reden van de breuk een op handen zijnde verhuizing is: „Ik ben een cowboy, ik wil naar Canada of Zweden verhuizen. Dit wilde Annemieke niet. Ze heeft twee kinderen, voor wie ze moet zorgen. Daardoor zijn we uit elkaar gegaan”. Annemieke is het daar niet mee eens maar wil geen openheid van zaken geven: „Ik vind het heel vervelend, maar wil niet met modder gaan gooien.”

 

Reageren