Boer Willem heeft nooit meer iets van Yvon Jaspers vernomen

Boer Zoekt Vrouw-boer Willem koos vorig jaar nog voor Willem, helaas was de relatie was geen lang leven beschoren. Toch heeft Willem nooit meer wat van Yvon Jaspers gehoord.

“Nee, van Yvon Jaspers heb ik nooit meer iets gehoord. Als de nieuwe serie begint, komt er vast wel weer een terugblikopname om te kijken hoe het nu met de boeren van het vorig seizoen is. Dan komt Yvon weer”, vertelt de homo-boer in het blad Weekend. Met zijn Boer Zoekt Vrouw-verovering heeft hij ook bijna geen contact meer. “Onze levensfases liepen niet synchroon. Ik heb hem sinds september vorig jaar al niet meer gezien, we hebben alleen per e-mail af en toe nog contact.“

Geen contact met andere boeren

De andere boeren uit het programma spreekt hij al helemaal niet meer. “Ik heb geen contact meer met de anderen, alleen een beetje via Facebook. We hebben elkaar ook maar een paar keer gezien. Gedurende de opnames voor het programma weet je weinig van elkaar, dat doet de KRO expres voor het reüniemoment, zodat de afloop voor iedereen een verrassing is.”

Reageren