Boer Zoekt Vrouw bij SBS

Wat de KRO kan, kunnen wij ook, moeten ze bij SBS gedacht hebben. Het resultaat is het programma De Speld in de Hooiberg waarin de 39-jarige boer Christiaan een vrouw zoekt. 

Boer Christiaan is de enige boer die een vrouw zoekt in het programma, maar volgens SBS is het dan ook wel een hele leuke, vlotte boer. Geïnteresseerde vrouwen moeten wel bereid zijn om naar Texel te verhuizen, want daar woont Christiaan. 

IJsboerderij

Christiaan heeft twee kinderen en een ijsboerderij (waar hij zelfgemaakt ijs verkoopt). Vrouwen die het wel zien zitten in Christiaan kunnen zich aanmelden via www.despeldindehooiberg.tv. Daar kiest hij zelf twaalf vrouwen met wie hij op date gaat. Zes kandidaten mogen uiteindelijk op de boerderij komen logeren. 

Boer Zoekt Vrouw

Lijkt De Speld in de Hooiberg een beetje veel op Boer Zoekt Vrouw? Ja, natuurlijk. Maar wat maakt het uit, zoals producent Talpa opmerkt: „er zijn ook allerlei talentenjachten op verschillende zenders.” En zo is het maar net. 

Luchten

Christiaan zegt in de Telegraaf trouwens dat hij hartstikke modern is, twee keer per jaar met vakantie gaat en een vrouw zoekt 'om tegen aan te zitten en zijn hart bij te luchten.' 

 

Reageren