Boer Zoekt Vrouw-boer Martin wordt ‘opa’

Boer Martin, bekend uit Boer Zoekt Vrouw, en zijn Wilma zijn dolgelukkig er is namelijk een baby op komst. Een van de dochters van Wilma is in verwachting.

RTL Boulevard meldt dat dochter Petra in verwachting is. Het is de eerste keer voor Wilma dat er een kleinkind op komst is en het stel is in de wolken. “We zijn dolgelukkig met het nieuws”, aldus het koppel. Het grote gezin wordt dus uitgebreid, samengesteld telt het gezin maar liefst 8 kinderen.

Wachten met trouwen

Vorige maand liet het stel nog weten dat ze even wachten met trouwen. “Ik riep een beetje enthousiast dat we zouden gaan trouwen en gelijk wordt het in de media gepresenteerd alsof ik al een aanzoek heb gedaan. We vinden elkaar heel leuk en we zijn gelukkig samen. We zien wel hoe het loopt”, aldus Martin.

Eerst maar eens samenwonen

De eerstvolgende stap voor het koppel is samenwonen. “Mensen zijn soms verbaasd dat we die stap nog niet hebben gezet, maar zo lang zijn we natuurlijk nog niet bij elkaar”, vertelt Wilma. 'We nemen de tijd. Als haar kinderen het huis uit zijn, dan komt samenwonen vanzelf', aldus Martin.

Reageren