Boer Zoekt Vrouw: De Reünie - Achtergrond

Yvon Jaspers nodigt de BZV-boeren uit voor de reünie om terug te kijken op het afgelopen seizoen. Hebben alle boeren de ware gevonden?

Vanavond is de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw te zien. Tijdens de reünie komen alle boeren uit het huidige seizoen bij elkaar en wordt duidelijk of ze hun ware liefde hebben gevonden.

Boeren in Parijs

Heeft Parijs, de stad van de liefde, een positieve invloed gehad op de verstandhouding tussen Bert en Henrieke? Zijn Wilma en Martin nog steeds zo gelukkig met elkaar? En hoe gaat het nu met de kersverse tortelduifjes Henk en Fiona, Klaas en Willem en niet te vergeten Aad en Jeannet?

Jan en Martin

Niet alleen zij kijken terug op de afgelopen periode, maar ook de boeren die te weinig brieven kregen om met de uitzendingen mee te mogen doen, komen tijdens de reünie langs. Hoe gaat het nu met Arthur, Doede, Hans, Johan en de tweeling Jan en Martin? De zoektocht van Jan en Martin is verdergegaan; zij kregen hun eigen webserie op site van Boer zoekt vrouw. Hebben zij door deze internetserie ook de vrouw van hun dromen gevonden?

Reageren