Boerenliefde

Sinds 2005 is Nederland er gek op: boeren! Op zondagavond zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd om te zien of de boeren eindelijk de liefde van hun leven hebben gevonden...

Het concept is simpel, maar o-zo leuk. In de eerste aflevering van Boer zoekt vrouw worden tien vrijgezelle boeren aan je voorgesteld, waar je vervolgens op kunt schrijven of mailen.

Er stromen honderden reacties binnen en de vijf boeren die de meeste brieven hebben gekregen worden gevolgd op tv.

De aflevering die me het meest is bijgebleven is die waarin boer Jan plotseling opstond en wegliep en 'zijn' vrouwen Siepie en Annet alleen achterliet. Niet lang daarna zie je de vrouwen afwassen terwijl ze zingen 'laat me, laat mij mijn eigen gang maar gaan.' GE-WEL-DIG!

Maar waar ik eigenlijk benieuwd naar ben, is de reactie van de vrouwen als ze de allereerste aflevering van een nieuwe reeks zien (de aflevering waarin de boeren worden voorgesteld).

Zouden ze meteen na de aflevering pen en papier pakken om te reageren of zouden ze als de buurvrouw vraagt 'is dat niet wat voor je?' stellig ontkennen en dan toch stiekem een brief sturen?

Hoe dan ook, Boer zoekt vrouw is een groot succes. Ben jij na al die afleveringen benieuwd hoe het er echt op de boerderij aan toegaat? Kijk dan op: www.farmvisit.nl Wie weet kom je daar de boer van je dromen wel tegen...

Reageren