Boerin Henrieke tóch verliefd op Ronald

Het hoge woord is eruit. Boerin Henrieke geeft toe gevoelens te hebben voor Ronald. De geruchten waren dan ook ijzersterk.

“Ja, we vinden elkaar leuk”, geeft Henrieke toe in het AD. “Nu Boer Zoekt Vrouw is afgelopen is de weg vrij om te kijken of er misschien meer inzit dan vriendschap.” Ook Roland ziet een relatie met Henrieke wel zitten: “Zonder camera's in de buurt. Dat geeft rust.”

Boer Zoekt Vrouw

De twee melkveehouders waren al gespot op de kermis van Beltrum. Toen was Boer Zoekt Vrouw nog in volle gang en mochten ze niets zeggen over een eventuele relatie. Nu kunnen ze in alle openheid daten. 

Bert

In BZV koos Henrieke voor Bert, maar hij bleek niet de ideale man voor de Gelderse te zijn. Met de nieuwe vlam heeft ze hopelijk meer succes. Naar eigen zeggen hebben de twee het ‘erg gezellig’, dus dat is ieder geval al een goed vooruitzicht.

35 kilo afgevallen

Boerin Henrieke is ook nog eens 35 kilo afgeslankt dankzij het KRO-programma. “Ik wilde al lang afvallen. Boer Zoekt Vrouw was in dat opzicht een geweldige stok achter de deur.” Verder is ze enorm gegroeid: “Ik ben als mens 180 graden gedraaid. Ik ben niet meer zo verlegen en heb meer zelfvertrouwen.”

‘Ingewikkelde situatie’

We gaan ongetwijfeld meer horen van Henrieke en ‘haar’ Ronald. Hoewel de relatie nu nog alles behalve zeker is. “We zitten wel in een ingewikkelde situatie,” legt de 29-jarige boerin uit, “omdat hij net als ik een eigen bedrijf heeft. Wat ik ook al in het programma zei: daar was ik eigenlijk niet naar op zoek.”

Reageren