Bones-acteur bekent affaire

4 mei 2010 14:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het lijkt inmiddels meer regel dan uitzondering voor de sterren van vandaag: een buitenechtelijke affaire. Ook Bones-acteur David Boreanaz (40) heeft nu bekend ontrouw te zijn geweest.

"Ons huwelijk is besmet door mijn ontrouw", bekent de Bones acteur tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik wil nu alleen nog open en eerlijk zijn. Het was onverantwoordelijk van me."

David verzweeg de affaire, totdat een een maîtresse dreigde zijn misstap in de media te brengen. David neemt nu zelf het woord. De gang van zaken doet sterk denken aan het schandaal rondom David Letterman.

Chantage
Volgens entertainmentwebsite TMZ deelde David twee of drie keer het bed met de vooralsnog naamloze vrouw. Volgens geruchten zou het gaan om één van de (vele) vriendinnen van golfer Tiger Woods, maar TMZ ontkent dat.

Hij zou haar al enkele duizenden dollars zwijggeld hebben betaald, maar zonder het gewenste resultaat. Ze zou naar een advocaat zijn gestapt en meer geld hebben geëist. "Ze vroeg om geld. Ik voelde me alsof ik werd gechanteerd of uitgebuit", aldus een neergeslagen David.

Huwelijk redden
David is bijna negen jaar getrouwd met ex-playmate Jaime Bergman. De twee hebben samen een zoontje van acht en een dochtertje van negen maanden. Nu resteert de moeilijke taak om hun huwelijk te redden. "We werken aan ons huwelijk", vertelt David. "We proberen te repareren wat zo zwaar is beschadigd."

Meer over