Booyakasha! Een nieuwe serie met Ali G.

Sacha Baron Cohen keert op de Amerikaanse televisie terug met zijn vermaarde typetje Ali G. Ook Borat en Bruno maken hun opwachting in de nieuwe serie.

Het leek erop alsof Ali G. voor altijd van de televisie was verdwenen, maar Ali G. maakt een comeback. Acteur Sacha Baron Cohen gaat een derde serie maken voor de Amerikaanse zender FXX, dat hoort bij Fox Networks. De nieuwe serie Ali G: Rezurection bevat vooral oude interviews die niet eerder in Amerika werden uitgezonden, maar er zal ook nieuw werk te zien zijn van Ali en van de andere typetjes Borat en Bruno. 

Slang

Baron Cohen maakte in het begin van deze eeuw legendarische televisie met zijn alter ego Ali G die erom bekend stond nogal brutale vragen te stellen aan hoogeplaatste functionarissen. Menigeen liep tijdens een interview met de ’slang’ sprekende ghettorapper weg. ’Talk to the 'and, cuz the face; it ain't listenin’, zei Ali G. rustig tegen stomverbaasde oude, grijze wetenschappers. 

Te bekend

Eerder zei Baron Cohen dat Ali G. hoogstwaarschijnlijk nooit meer het levenslicht zou zien omdat Baron Cohen te bekend was geworden, maar daar komt de Britse komiek nu van terug.

Bekijk hieronder een selectie van de grappigste interviews van Ali G.

Reageren