Borstbeeld Tatjana Simic?

1 Maart 2010 11:32 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Tatjana Simic dacht model te staan voor een borstbeeld, maar langzaam drong het tot haar door dat ze in de maling werd genomen in het programma Bananasplit, gepresenteerd door Frans Bauer. "Ik was zo vereerd met het verzoek. Ik had echt geen argwaan", vertelt Tatjana in De Telegraaf.

De eerste verassing kwam toen de kunstenares onthulde dat het letterlijk om een 'borstbeeld' zou gaan. Ofwel een beeld van Tatjana's borsten: "Daar was ik tenslotte beroemd om geworden."

Tatjana: "Ik werd met naakt bovenlijf in een soort bak gezet waar lauwe kunststof in werd gegoten. Ik moest daar een half uur in blijven staan. Maar het spul werd maar niet hard.

Intussen kwam er een mannelijk naaktmodel en een schilderklas in het atelier. Ik kreeg het steeds benauwder.

Toen ook de kunstenares nog met de fabrikant ging bellen om te checken waarom de verharding niet optrad, wilde ik er eigenlijk uit. Maar toen kwam Frans Bauer."

Teleurstelling
Tatjana kon erg lachen om de grap en gaf zelfs toe een beetje teleurgesteld te zijn dat er niet echt een 'borstbeeld' is gemaakt: "Ik vind borstbeelden prachtig. Ik dacht nog dat het leuk zou zijn een afgietsel aan mijn lieve Ronnie te geven. Ik heb daar zelfs nog met de kunstenares over gepraat. Maar zij blijkt een actrice te zijn."

In het vooruitzicht
Op 7 maart start de TROS met nieuwe uitzendingen van Bananasplit. Frans Bauer fopt in het nieuwe seizoen onder meer Antoinette Hertsenberg, Dré Hazes, Hans Klok, Huub Stapel, Jan de Hoop, Jörgen Raymann, Lieke van Lexmond, Patty Brard, Peter Faber, Sipke Jan Bousema en de autoracende tweeling Tim en Tom Coronel. In aflevering 1 is Tatjana te zien.

Meer over