Boudewijns - Jeroen Spitzenberger - duivelse dilemma in Divorce

In Divorce moet Boudewijn vanavond kiezen ­tussen twee mooie vrouwen: Sophie en Leona. Kiest hij voor zijn ex-vrouw of toch voor de mooie Leona?

Ondanks de scheiding houdt Sophie (Chantal Janzen) nog steeds van Boudewijn (Jeroen Spitzenberger). Diep in haar hart wil ze de vader van haar twee kinderen best terug. Dat blijkt in deze voorlaatste aflevering van Divorce weer eens, als ze hem op heterdaad betrapt met zijn minnares Leona (Katja Schuurman). Sophie slaat door en eist dat hij de relatie verbreekt. Anders hoeft ze hem nooit meer te zien. Boudewijn is ook nog gek op zijn ex, maar wil Leona niet zonder slag of stoot kwijt. Wat is wijsheid?

Het beste viswijf

De actrices die de rivales spelen, stonden zes jaar geleden in het BNN-programma Katja vs de rest al eens tegenover elkaar. Toen vochten Chantal Janzen en Katja Schuurman niet om een man, maar om de titel ‘Het beste viswijf’ van Nederland. Katja won. Ze verkocht onder meer de meeste haring op de markt en hield onder water het langst haar adem in. Maar dat is natuurlijk geen garantie voor succes in Divorce. Hoe lost Boudewijn zijn luxeprobleem op? Wie van de twee mooie vrouwen kiest hij?

Reageren