Brad Pitt aan de slag met gangsterserie

Acteur Brad Pitt maakt een dramaserie over een ex-gangster die zijn leven wil beteren, maar daar heel veel moeite mee heeft.

Het rechte pad is moeilijk begaanbaar, ontdekt een oud-crimineel als hij aan de slag gaat bij een incassobureau. De nog naamloze hoofdrolspeler in de nieuwe serie ‘Paper’ verruilt het gangsterbestaan voor een kantoorbaan. Al snel ontdekt hij dat het er in de zakenwereld soms even hard aan toe gaat als in de onderwereld.

Brad Pitt

Paper wordt gemaakt door de productiemaatschappij van Brad Pitt en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit The New York Paper. De 48-jarige acteur treedt op als uitvoerend producent, maar is waarschijnlijk niet zelf in de serie te zien. Voorlopig heeft Pitt het te druk met het maken van films.

HBO

Betaalzender HBO werkt mee aan de nieuwe dramaserie en dat belooft wat: op dit moment produceert HBO kwaliteitseries als Boardwalk Empire en Game of Thrones. Dat biedt natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar het kan geen kwaad om de nieuwe serie nauwlettend in de gaten te houden.

Reageren