Bram Moszkowicz lost belofte in en presenteert PowNews op 17 mei

Bram Moszkowicz houdt zich aan zijn woord en gaat op 17 mei een aflevering van PowNews presenteren. “Dat ga ik doen. 17 mei staat”, aldus Moszkowicz.

Eerder had Bram Moszkowicz al beloofd dat als hij uit zijn ambt gezet zou worden, hij dan een aflevering van PowNews zou presenteren. 17 mei presenteert Moszkowicz de aflevering van PowNews. “Ik heb die afspraak gemaakt. Een soort weddenschap dat als ik geschrapt zou worden, ik een avond het nieuws zou presenteren. Ik ben geschrapt, ik hou me aan mijn woord. Dat ga ik doen. 17 mei staat. Afgesproken", zo laat hij weten in een reactie. Overigens is er geen geld mee gemoeid: “Natuurlijk hoeft er niet te worden betaald.”

Bram Moszkowicz is graag op tv

Het is geen groot geheim dat de ex-advocaat graag op tv is. Moszkowicz heeft al jaren het idee om een talkshow te maken. In het AD vertelde hij al eerder dat hij graag op tv én de radio aan de slag wil. “Die ambities zijn er nog en het concept ook." Eerder maakte Moszkowicz voor RTL 4 al een proefaflevering, volgens Jeroen Pauw zonder succes. "Ik heb hem op kosten van RTL een aantal gasten laten interviewen. Daarna heb ik niets meer gehoord, dus ik denk dat ze geen belangstelling hebben", aldus Pauw.

Reageren