Bram Moszkowicz tot tranen toe geroerd bij Jensen

4 april 2013 14:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanavond komt Robert Jensen weer terug op televisie en dat doet hij meteen goed. In de eerste show weet de goedlachse presentator Bram Moszkowicz al aan het huilen te krijgen.

Jensen is weer terug op de buis en hij heeft RTL 5 verruilt voor Veronica. In de nieuwe talkshow Jensen Later wil de presentator goede gesprekken gaan voeren met interessante mensen. Peter R. de Vries, Ali B, Andy van der Meijde en Peter Jan Rens komen voorbij, maar ook Patty Brard is weer van de partij. "Zij was in 2002 de eerste gast die ik in mijn show interviewde. Ik vind Patty een ongelooflijk interessant persoon. Zij weet zichzelf al jaren in de actualiteit en spotlights te houden. Deze vrouw heeft zo veel meegemaakt en weet zich nog steeds staande te houden. Van haar faillissement tot aan haar huwelijken. Ze gaat met haar 60 jaar nog van een duikplank af", aldus Jensen.

Bram Moszkowicz in tranen

Vanavond trapt de talkhost af met advocaat Bram Moszkowicz en in de ochtendshow van Mattie en Wietze op Q-music vertelde de presentator het volgende over de opnamen: "Bram barstte in huilen uit en het werd heel persoonlijk. Ik wilde niet op die man inhakken, maar ik wilde weten hoe het persoonlijk met hem gaat. Hij is heel gesloten, maar als je dan juist niet aanvalt dan heb je een heel mooi gesprek van mens tot mens. Ik wil echt een goed gesprek hebben. Ik ga niet aan Bram vragen hoeveel eieren er in een dozijn zitten."

Robert Jensen is met Jensen Laat (maandag 22.00 uur) en Jensen Later (donderdag 22.30 uur) 2 keer per week te zien op Veronica.

Kijk onderaan de pagina voor een stukje uit de oude talkshow van Jensen!

Meer over