Bram Moszkowicz wil talkshow maar RTL heeft geen interesse

RTL heef geen interesse in een talkshow met Bram Moszkowicz als host. De ex-advocaat nam al eerder een proefaflevering op, maar kwam niet op de buis.

Dat vertelt Jeroen Pauw in het NRC Handelsblad. "Moszkowicz wilde laten zien dat hij een goede interviewer is. Ik heb hem op kosten van RTL een aantal gasten laten interviewen. Daarna heb ik niets meer gehoord, dus ik denk dat ze geen belangstelling hebben", aldus de producent. Over de gasten in de proefaflevering kan Pauw niks vertellen. "Zij werkten alleen mee als het geheim zou blijven."

Vooroordelen in de talkshow

Eerder vertelde Moszkowicz al in het KRO-programma Oog in Oog dat hij vooroordelen behandelt in zijn talkshow. "Het wordt een programma dat als rode draad een vooroordeel heeft. Ik zou bijvoorbeeld over een gast een vooroordeel kunnen hebben.”

RTL bevestigt talkshow

RTL bevestigt dat de opgenomen talkshow ‘niet geprogrammeerd’ staat. En volgens een woordvoerder zijn er wel vaker programma’s die het niet halen. Toch wil de zender niet zeggen dat de show niet goed genoeg was.

Helaas komt er dus geen talkshow voor de ex-advocaat. Maar niet getreurd, Moszkowicz is binnenkort te zien bij PowNews als presentator.

Reageren