Break-up: Gerard Butler en Madalina Ghenea uit elkaar

Het is over en uit tussen 'hunk' Gerard Butler (43) en zijn Roemeense – inmiddels ex - vriendin Madalina Ghenea (25). De relatie duurde iets meer dan één jaar.

Vrouwenverslinder Gerard Butler is nu officieel weer vrijgezel. De geruchten over een break-up staken al eerder de kop op, omdat het stel al sinds mei niet meer samen was gesignaleerd. Butler hoopt dat hij ooit de èchte liefde tegenkomt. “Momenteel heb ik geen serieuze relatie, maar ik hoop me wel een keer te settelen.”

Grote liefde Gerard Butler

Madalina Ghenea had eerder al laten vallen dat ze in Butler haar grote liefde zag. “Ik heb altijd een gezin gewild met veel kinderen en huisdieren. Gerard is een fantastische man die weet hoe hij de dingen in het leven moet aanpakken en ik hoop dat hij nooit verandert.”

Jennifer Aniston, Jessica Biel en Brandi Glanville gingen Madelina al voor en Butler heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd, maar kan er wel om lachen. “Ik ben zeker geen engeltje, maar ik werk hard, neem mijn baan serieus en leef een passioneel leven.”

Reageren