Brecht van Hulten nieuwe presentator Kassa

29 november 2010 15:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Presentatrice Brecht van Hulten volgt Felix Meurders in 2011 op als presentator van Kassa. Dit maakten beide presentatoren zaterdag bekend in de live uitzending van het programma. Brecht van Hulten is daarmee vanaf 8 januari iedere zaterdag om 18.55 uur te zien op Nederland 1.

Brecht van Hulten start per 8 januari in haar nieuwe functie.

Felix Meurders
Meurders, die het programma sinds het begin in 1989 heeft gepresenteerd, neemt afscheid tijdens de laatste uitzending van 2010, op 18 december. Hij gaat zich vanaf dan volledig toeleggen op het maken van radio.

Opvolging een eer
De verwachtingen zijn hoog, bij zowel Van Hulten zelf als bij de VARA. Kassa is een programma met een lange traditie en trekt wekelijks een miljoenenpubliek.

"Consumentenzaken blijven onverminderd actueel en ik ben blij me daarvoor te kunnen inzetten. Kassa heeft bovendien alles in zich wat ik leuk vind: het is live, het zit vol journalistieke interviews, maar er mag ook gelachen worden. En vanzelfsprekend is het voor mij als oud-Spijkers met Koppen-redacteur een grote eer om zo'n kanjer als Felix Meurders op te volgen!", aldus Van Hulten.

Meer over