Bree (Desperate Housewives) versleet al zeven mannen

Voor de buitenwereld is Bree Van de Kamp (Marcia Cross) de perfecte huisvrouw. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, haar keurig onderhouden huis en altijd aangeharkte tuin zijn een voorbeeld voor de buurt. Daarbij runt ze ook nog eens een succesvol cateringbedrijf.

In haar liefdesleven heeft Bree haar zaakjes allesbehalve op orde. Het lukt haar maar niet om de juiste man te vinden. Chuck Vance, gespeeld door de Britse acteur Jonathan Cake (44), zou, als het zover komt, Brees achtste minnaar zijn. Dit waren de voorgangers van de rechercheur:

Alle zeven op een rij

Ty Grant (John Bradley) - Haar verloofde van high school. Dook in het tweede seizoen even op in een restaurant. Maakte daar op Brees verzoek een van zijn opvolgers, George Williams, stinkend jaloers met een romantisch dansje. ‘Desperate housewife’ versleet al zeven mannen. En de achtste komt eraan.

Rex Van de Kamp (Steven Culp) - Rijke dokter met wie ze, ver voordat de serie begon, al een eeuwigheid was getrouwd. Verzweeg dat hij een zoon (Sam) had uit een vorige verhouding en ging vreemd. Kreeg een fatale hartaanval, maar toen stond hun huwelijk al geruime tijd op springen.

George Williams (Roger Bart) - Gestoorde apotheker van de familie. Wist haar in te palmen na het overlijden van Rex. Kon inrukken toen bleek dat hij diens dood op zijn geweten had.

Peter McMillan (Lee Tergesen) - Was haar begeleider bij Alcoholics Anonymous. Hij was zelf niet verslaafd aan alcohol, maar des te meer aan seks. Liet zich verleiden door Brees homoseksuele zoon en tekende daarmee zijn ondergang.

Orson Hodge (Kyle McLachlan) - Tandarts die ze ontmoette bij de buren en beter leerde kennen in een kliniek. Bree trouwde met hem en bleef ruim drie seizoenen zijn vrouw. Totdat zijn dubieuze verleden hem inhaalde en Bree maar één ding restte: scheiden.

Karl Mayer (Richard Burgi) - Ex van haar vriendin Susan. Kwam om toen een vliegtuig zich in het gebouw boorde waar hij met Orson bakkeleide over Bree.

Keith Watson (Brian Austin Green) - ‘Iets’ jongere klusjesman. Trok bij haar in, maar vertrok naar Florida om voor zijn zoontje te zorgen. De enige met wie ze ‘als goede vrienden’ uit elkaar ging.

Reageren