Bridget & de nerds

Exotisch Thailand is in deze derde reeks van Beauty & de nerd de locatie waar negen niet bijster intelligente beauty's worden gekoppeld aan negen hele slimme nerds. Bridget Maasland presenteert het programma net als vorig jaar met de Vlaamse Mathias Coppens en vertelt wat we kunnen verwachten.

Waarom wilde je Beauty & de nerd weer presenteren?

"Het was eigenlijk heel logisch aangezien ik het programma het tweede seizoen ook heb gepresenteerd. Maar ik was ook enthousiast omdat het de vorige keer zo ontzettend leuk was met Mathias Coppens, mijn co-presentator. Het is een hele leuke productie. Vorige keer in de Ardennen was het al super, nu in Thailand helemaal. Tijdens de opnames was ik net acht weken moeder van Mees. Ik heb hem en mijn vriend meegenomen naar Thailand. Als ik Mees thuis had moeten laten, had ik het niet gedaan. Maar nu was het heel gezellig, want Mathias had zijn hoogzwangere vrouw ook meegenomen."

Wat verandert er verder dit seizoen?

"De casting ging dit jaar nog beter dan vorig jaar. We hebben het bij één koppel omgedraaid, waarbij de man de 'beauty' is en de vrouw de nerd. In Amerika hebben ze dat ook gedaan en daar was het een groot succes. Hier heeft het ook goed uitgepakt. De acht koppels die al op dat eiland zitten, zijn echt in shock als er na twee dagen opeens een nieuw stel voor hun neus staat. Dat zorgt lekker voor een beetje reuring."

Wat zijn de criteria voor de nerds om mee te mogen doen?

"Ze moeten sowieso een bovengemiddeld IQ hebben. Meestal kiezen we voor mannen die een sterke interesse in iets hebben, zoals laboranten of wiskundigen dat vaak hebben. Van die mannen die zich niet echt voor hun uiterlijk interesseren, maar meer met hun passie bezig zijn."

Klopt het dat dit seizoen in België al bezig is?

"Ja. Ik heb gehoord dat het wederom een enorm succes is, net als vorig jaar. Van de zes miljoen mensen die er wonen, keken er één miljoen. Dat is echt veel."

Extra
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Reageren