Bridget Maasland wil weg bij RTL 5

22 april 2012 07:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het gerucht dat Bridget Maasland overstapt naar SBS 6 is nog altijd niet bevestigd, maar zaterdagavond gaf ze wel aan dat ze klaar is voor vertrek bij RTL 5.

De blonde presentatrice was als gast aanwezing in Pau!l, de zaterdagavondshow van Paul de Leeuw, die haar maar al graag uit de tent lokte. "Je wordt links ingehaald door de stupiditeit", aldus de presentator over de huidige programma's van RTL 5. De zender zet ruim in op shows met realitysterren als Britt, Barbie en Sterretje. Omdat de kijkers dat willen, aldus Bridget Maasland, en daar is volgens haar niets mis mee. Maar als presentatrice zegt ze tegelijkertijd ook: "Misschien is het dan voor mij een beetje klaar daar." 

Bridget Maasland naar SBS 6?
In de toekomst wil Bridget Maasland graag bij RTL Boulevard blijven, en verder? "Ik zou heel graag een soort van Catherine meets Ricki Lake willen maken. In de studio en dan jongerenproblemen aanpakken." Hoewel er al lang gespeculeerd wordt over de overstap van Bridget Maasland naar SBS 6 - ze is ook dikke maatjes met John de Mol - herhaalde ze zaterdagavond opnieuw van niets te weten.

In Love With Sterretje
Bridget zat in Pau!l om haar nieuwe RTL 5-programma te promoten; In Love With Sterretje. Ze helpt de voormalige Oh Oh Cherso-gabber op zijn zoektocht naar een vrouw. Het heeft blijkbaar geholpen. Bridget Maasland: "Hij is echt verliefd!"

Lees ook
Bridget Maasland naar SBS 6?
Sterretje gaat achter de vrouwen aan
Nieuwe datingshow voor Bridget Maasland

Meer over