Bridget Maasland zoekt vent

In navolging van Hoe Word Ik Mama In Amsterdam-Zuid? en Hoe Word Ik Gelukkig? laat het logische vervolg hierop niet lang op zich wachten. Vanaf donderdag 7 oktober komt Bridget met de nieuwe reeks Hoe Vind Ik Een Vent?

Na een jarenlange relatie heeft Bridget geen flauw idee meer hoe dat werkt.

In ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’ komt ze onder andere in aanraking met down-daten, cougars en golddiggers. Wat is dit eigenlijk en wat doen singles vandaag de dag om aan een leuke date te komen? 

Rammelende eierstokken

Van oudere vrouwen die op zoek zijn naar een jonge partner tot hoger opgeleide vrouwen die op laagopgeleide mannen vallen: alles is mogelijk en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren.

Bridget Maasland

Verder komt Bridget er in deze reeks achter hoe de tweedehands markt in elkaar steekt en hoe heftig de concurrentiestrijd is tussen vrijgezelle dertigers met rammelende eierstokken. In Hoe Vind Ik Een Vent? gaat Bridget het allemaal uitpluizen met één doel voor ogen: hoe vind ik een vent?


Johnny de Mol

Bridget is al weken in het nieuws wegens haar daten met Johnny de Mol. Zoekt ze nog een vent, of heeft ze haar ware al gevonden?

Reageren