Bridget op zoek naar een vent

Bridget Maasland gaat op zoek naar een nieuwe man. Via het nieuwe tv-programma Hoe Vind Ik Een Vent? zoekt ze naar haar perfecte partner.

Maasland en haar ex-vriend Pepijn gingen in december vorig jaar uit elkaar. Nu gaat de presentatrice dus op zoek naar een nieuwe man in haar leven.

Downdaten
Maasland is wel van plan een serieuze poging te wagen aan de man te komen. "Dat is wel echt de bedoeling. Dat was ook bij Hoe Word Ik Mama In Oud-Zuid?. Toen was ik echt zwanger en ging ik echt in Oud-Zuid wonen", laat ze weten.

Bridget: "Het idee is ontstaan toen ik zelf weer op de markt kwam. Ik hoorde van vriendinnen dat het tegenwoordig toch wel heel anders gaat. Ik hoorde opeens termen als downdaten en vreemdgaan op de digitale snelweg."

Speeddaten
In het programma duikt Maasland in een wereld vol singlefeesten en speeddaten. Ze stelt zich dus werkelijk open voor de liefde, maar geeft wel aan haar grenzen te bewaken.

"Er zijn grenzen en ik weet die grenzen altijd wel goed te vinden, volgens mij", zegt Bridget. Hoe Vind Ik Een Vent? is vanaf september te zien op RTL 5.

Reageren