Bridget presenteert finale Gouden kooi!

We weten al langer dat de villa op 22 mei definitief haar deuren zal sluiten, maar wat we jullie nu nog meer kunnen vertellen is hoe deze avond eruit zal gaan zien.

Op donderdag 15 mei spelen de huidige bewoners eerst een halve finale. Alle vijf de miljonairs moeten in een uur tijd een genadeloos oordeel vellen over hun medebewoners door middel van een puntensysteem. Elke miljonair krijgt een aantal punten toebedeeld en moet die, onder toeziend oog van een notaris, onder zijn of haar medespelers verdelen.

Grote gevolgen
Voor één van de bewoners heeft dit grote gevolgen. De miljonair met het laagste aantal punten moet zijn koffers pakken en de villa verlaten. Direct na de uitzending worden de telefoonlijnen geopend tot aan de grande finale en kun je stemmen op –hoe kan het ook anders- jouw favoriet. De puntenverdeling uit de halve finale bepaalt de helft van de definitieve einduitslag. En jij, als kijker bepaalt de andere helft.

Bridget
Het moment suprême is natuurlijk op donderdag 22 mei. Tijdens een twee uur durende live finale, die wordt gepresenteerd door niemand minder dan Bridget Maasland, krijgen de bewoners de laatste kans om de kijkers -wij dus- te laten zien hoe slim zij het spel hebben gespeeld en wie zich niet in de kaart heeft laten kijken. De speler met de meeste punten en stemmen is de uiteindelijke winnaar.

Een ding weten wij zeker, de finale van De gouden kooi wordt spannender dan ooit. Wie gaat er na 22 mei als miljonair door het leven? Wij zijn erg benieuwd!

Reageren