Bridget staat open voor een transfer naar SBS 6

28 april 2012 15:16 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

RTL 5-gezicht Bridget Maasland flirt openlijk met het idee over te stappen naar SBS 6. "Zeker als ze meer kunnen bieden dan RTL op dit moment, sta ik open voor een transfer.".

Bridget steekt haar onvrede over broodheer RTL al langere tijd niet onder stoelen of banken. Zo zei ze eerder al klaar te zijn bij de zender, die volgens Bridget niet meer bij haar past.

Geen bonje
Momenteel presenteert ze In love with Sterretje, maar daarna heeft ze niets meer op de planning staan bij de zender. In een interview met het Algemeen Dagblad benadrukt Bridget echter dat ze geen bonje heeft met de bazen van RTL. "Vanuit RTL is het ook geen onwil, ze vinden mij ook een goede presentatrice, maar als ze geen programma’s voor mij hebben, houdt het op."

Van Boulevard naar Shownieuws
In hetzelfde interview geeft Bridget aan een talkshow voor jongeren te willen maken, maar ook graag weer eens een paar echt grote shows te willen presenteren. "Waar ik als presentatrice echt in kan duiken.". Ook wordt gefluisterd dat ze wellicht een van de deskundigen van het vernieuwde Shownieuws zou kunnen worden, een taak die ze bij Boulevard al op zich neemt als vervanger van Albert Verlinde. 

Eerst kijken
Bridget hapt echter niet direct toe: "Dan moet ik eerst kijken wat John (de Mol -red) met dat programma doet. Voor hetzelfde geld wordt dat een fantastisch programma. Nu zou ik zeggen: ik ga al die eerdergenoemde shows maken, maar blijf bij Boulevard zitten als onafhankelijk deskundige. Dat vind ik echt heel erg leuk om te doen." 

Lees ook
Bridget Maasland naar SBS6?
Bridget wil weg bij RTL 5
Nieuwe datingshow voor Bridget
 

Meer over