Bridget verslaat Johnny?

In de allerlaatste aflevering van het Veronica-programma Beat De Mol neemt Johnny de Mol het op tegen Katja Schuurman. Het team van Katja krijgt daarbij versterking van Johnny's vriendin en presentatrice Bridget Maasland.

Eerder streden deze twee vrouwen regelmatig tegen elkaar, maar nu werken ze samen voor de overwinning op Johnny. "Het belooft dan ook een spannende strijd te worden", zo schrijft Veronica.

Achterstand
De tussenstand staat na zeven afleveringen van Beat De Mol op 5-2 in het nadeel van Johnny. Hij zal dan ook alles uit de kast halen om te winnen.

In Huizen zijn Katja en Johnny op jacht gegaan naar talenten die het in de studio tegen elkaar op gaan nemen. Daar moeten de kandidaten onder andere een muur met duizenden plastic bekertjes omschieten met een voetbal en een parcours afleggen in een auto met daarachter een caravan. Na zeven spellen vindt het beslissende finalespel plaats.

Veronica tevreden
De reeks afleveringen van Beat De Mol is volgens Veronica "tot nu toe zeer succesvol", zo laat de zender weten. "Met gemiddeld 455.000 kijkers en een marktaandeel van 14,6% in de Veronica-doelgroep Mannen 20-34 jaar, verstevigt het programma de goedscorende Nederlandse dinsdagavond van Veronica."

Of er een nieuw seizoen van Beat De Mol komt, is nog niet bekend.

Reageren