Britney Spears bijna zeker jurylid bij X Factor

Simon Cowell wilde een grote naam en het lijkt hem te lukken. Britney Spears is waarschijnlijk de nieuwe aanwinst bij X Factor USA.

In een interview zegt de bedenker van X Factor dat hij gefascineerd is door Britney: „Dat mensen al jaren over haar praten, betekent dat ze 'star power' heeft."

Eitje
En of ze de druk aan kan als jurylid bij X Factor is voor Cowell ook geen vraag: „Dit meisje heeft zo veel meegemaakt dat ze heel veerkrachtig is. Ze heeft alle tegenslagen overleefd en ze is nog steeds hot, heeft nog steeds hits en ze is nog altijd controversieel. Dat heeft een reden. X Factor zal een eitje zijn voor haar.”

Zenuwinzinking
Naar verluidt heeft Britney zelf ook oren naar de klus. Ze is fan van het programma en wil voor eens en altijd afrekenen met haar imago van instabiele vrouw, dat ze opliep na haar zenuwinzinking in 2008. Bovendien heeft ze het komende jaar niets in haar agenda staan.

Pink
Toch is het nog niet 100% zeker dat Britney de baan bij X Factor krijgt. De zangeres is in onderhandeling, maar ook Pink en Mariah Carey zijn nog in de race. Eerder werd Beyoncé nog genoemd als jurylid, maar zij wordt het zeker niet.


Reageren