Britney Spears gedraagt zich als diva tijdens X-Factor

Britney Spears is officieel pas twee dagen actief als jurylid bij de Amerikaanse X-Factor, maar de zangeres heeft haar wispelturige karakter al meerdere malen laten gelden.

Britney krijgt 15 miljoen dollar om als jurylid en coach van de talentenjacht aan te treden, maar dan moet ze wel blijven zitten natuurlijk.

Weggelopen
Tijdens opnames voor de eerste auditieronde verliet Britney onverwachts de set. Volgens ooggetuigen was Brit behoorlijk overstuur nadat een kandidaat een valse versie van haar hit Hold it against me had gezongen. Britney trok zich terug op haar kleedkamer en mistte daardoor ook nog eens vier andere audities. 

Platencontract
Op de tweede dag was Britney zo onder de indruk van een kandidaat die door de andere juryleden werd weggestemd dat ze doodleuk verklaarde "Geen zorgen schat, ik geef je gewoon zelf een platencontract". Klinkt goed, alleen was Britney blijkbaar even vergeten dat ze helemaal geen eigen platenlabel heeft.  

Kritiek
Britney's deelname aan X-Factor leidde sowieso al tot kritiek uit de muziekwereld. Zo merkte zanger John Legend onlangs snedig op het interessant te vinden dat ze gevraagd is anderen te jureren op hun zangvermogens als ze zelf niet eens zingt. Spears maakt er namelijk amper een geheim van  haar optredens deels te playbacken, naar verluidt omdat haar danspasjes zo intens zijn, dat ze zich niet volledig op haar zang kan concentreren.

Lees ook:
Britney's bizarre kleedkamereisen
Britney moet op dieet voor X-Factor
Britney vangt 15 miljoen als X-Factor jurylid
 

Reageren