'Britney Spears lijdt aan ADHD'

Britney Spears heeft ADHD, althans, dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite RadarOnline. Door de aandoening zou de zangeres zich amper kunnen concentreren tijdens de opnames voor X-Factor.

Britney (30) kreeg de diagnose volgens de site al op jonge leeftijd te horen en gebruikt sinds die tijd ook pillen om haar concentratie op peil te houden. Maar omdat haar ADHD-medicatie botst met de medicijnen die Britney moet slikken voor haar geestelijke gezondheid, gaat de zangeres al een aantal jaren zonder door het leven.

Kind van 10
Dit heeft tot gevolg dat ze het concentratievermogen van een kind van tien heeft. Er is dan ook een heel medisch team achter de schermen van X-Factor actief om Britney bij te staan. "Intensief sporten helpt enorm. Daarnaast wordt haar eetpatroon in de gaten gehouden, en ze mag niet teveel koffie drinken", meldt een bron.

Britney blijft geschikt
De diagnose ADHD zou Britney's bizarre gedrag tijdens de opnames van X-Factor verklaren. Zo loopt ze geregeld weg tijdens de audities omdathet haar teveel zou worden. Simon Cowell blijft vertrouwen houden dat Britney geschikt is als jurylid. "Simon was op de hoogte van haar medische achtergrond toen het contract werd getekend. Hij is dan ook niet verbaasd dat ze af en toe pauzes nodig heeft", besluit de ingewijde bron. 

Britney's bizarre kleedkamereisen
Britney moet op dieet voor X-Factor
Britney vangt 15 miljoen als X-Factor jurylid
  

Reageren