Britt Dekker heeft een stalker

Britt Dekker heeft last van een opdringerige man die steeds bij haar huis aanbelt. De stalker was wel slecht geïnformeerd want Brit was niet helemaal niet thuis. Ze was op wereldreis voor haar programma Britt en Ymke en het Mysterie van... 

Birtt vertelt in De Telegraaf wat er is gebeurd: „De eerste keer had hij opgebeld en deed hij alsof hij van de radio was. Hij wilde mij spreken. De keren daarna bleef hij alleen maar bij het hek wachten. Hoe langer ik erover nadenk, hoe enger ik het vind.” Mevrouw Dekker was wel thuis en volgens Britt heeft de onbekende man haar de stuipen op het lijf gejaagd. „Zij woont alleen, ik kan me zo voorstellen dat ze er slecht van geslapen heeft.”

Fotokaart met handtekening
Britt denk er vooralsnog niet over om de politie in te schakelen, want het zou ook zo maar kunnen dat het hier om een totaal onschuldig type gaat. „Misschien is het wel gewoon een fan. De volgende keer zal ik hem vragen of hij misschien een fotokaart met handtekening wil. Wie weet gaat hij dan wel gewoon weg.” 

Ziekte van Lyme
En Britt vertelde op 3FM bij de Coen & Sander Show dat ze nog meer aan haar hoofd heeft. Ze is niet helemaal zonder kleerscheuren van haar negen wekende durende wereldreis thuis gekomen. De blondine heeft misschien wel de ziekte van Lyme opgelopen. „Ik heb kringen op mijn been om een bepaalde wond, ze denken dat het de ziekte van Lyme is. Nu moet ik twee dagen met mijn been omhoog liggen, maar ik heb natuurlijk wel iets beters te doen, dus ik ben nu even bij mijn paard. Vannacht ga ik wel even met mijn been omhoog liggen.”

Crusify the blonde!
Afgelopen weekend haalde Britt samen met Ymke nog het wereldnieuws toen ze meeliep in een kruisigingsoptocht op de Filipijnen. Alles ging goed tot de Filipijnen Britt in de gaten kregen. 50.000 duizend mensen stonden daar te roepen: 'crusify the blonde!' Toen kreeg ik echt de zenuwen, want ik was de enige blonde daar.”

Lees ook:
Britt & Ymke en de kruisiging
Niet veel mannen geïnteresseerd in blote Britt
Britt klaar met bekendheid
Britt acteert

 

Meer over:

Reageren