Britt Dekker was even helemaal klaar met bekendheid

Britt Dekker, het blonde fenomeen dat niet altijd even snugger uit de hoek komt, vindt het leven als BN'er om te huilen. Letterlijk.

Het leven als realityster, Playmate, columniste en graag geziene DWDD-gast vreet energie. Britt Dekker zat er even helemaal doorheen, zo vertelt ze aan de krant Algemeen Dagblad. De 20-jarige blondine, die bekend staat om haar onbewust grappige uitspraken, had even een helder moment van inzicht. Dat hele BN'er zijn is soms helemaal niet zo leuk.

Instortingsgevaar
Vlak voor de opnames van het nieuwe RTL 5-programma Echte Meisjes op Zoek naar Zichzelf stortte ze in. Britt in de krant: "Het waren twee momenten eigenlijk. Eentje vlak voor Nepal. Ik had het zo vreselijk druk gehad en was net twee dagen terug van de shoot voor Playboy toen ik alweer weg moest. Ik ging echt even helemaal kapot. Wil ik dit eigenlijk allemaal wel?"

Geschrokken
"Het andere moment was in Nepal zelf. Daar was ik even helemaal klaar met het bekend zijn. Alles wat ik op Twitter zet is gelijk nieuws. Daar schrik ik nog steeds van en het stoort me ook heel erg. Ik vind mezelf hartstikke normaal".  

Meer over:

Reageren