Bureau Sport brengt eigen WK-lied uit, met ‘zangers’ Frank Evenblij en Erik Dijkstra

Frank Evenblij en Erik Dijkstra maken een bijzondere carrièremove: ze brengen hun eigen WK-lied op de markt. De presentatoren van Bureau Sport werkten daarvoor samen met de F Band.

Het programma Bureau Sport van de VARA komt met een eigen WK-lied, getiteld Oranje. Het nummer wordt gezongen door presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

F Band

De mannen namen het lied op samen met de F Band. Frank Evenblij zegt daarover: “De jongens van de F Band ken ik nog uit mijn 'Haagse' tijd, het is een echt Haagse band. Ik kwam op het idee om zelf een WK lied te produceren, omdat ik vond dat er iets beters op de markt moest komen dan de gebruikelijke polonaises of après ski-nummers. Vandaar de samenwerking met de F Band: wat mij betreft een goede band die iets van funk aan het nummer 'Oranje' heeft meegegeven.”

Oranje kampioen?

In het nieuwe seizoen van Bureau Sport trekken Frank Evenblij en Erik Dijkstra alles uit de kast om Oranje wereldkampioen voetbal te maken. Vanaf 19 mei is Bureau Sport dagelijks te zien om 19:55 uur op Nederland 3.

Beluister hier het nummer dat de twee oud-jakhalzen van DWDD samen zingen.

Meer over:

Reageren