Buren klagen over zingende Susan Boyle

8 juli 2012 20:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De buren van Susan Boyle hebben een klacht ingediend bij de woningbouw over hun beroemde buurvrouw. Een zangeres die naast je woont is niet altijd een pretje...

Teresa Miller en haar verloofde Paul Keaveney zeggen in de Engelse krant The Susan dat Boyle tot diep in de nacht haar eigen liedjes meezingt. Dat zou ze zelfs zo hard doen dat het stel hun eigen tv niet meer kan horen.

I dreamed a dream
Teresa heeft Susan al gevraagd het zachter aan te doen, maar dat gebeurt niet. Susan's favoriete nummers zijn Unchained melody en I dreamed a dream, het nummer waarmee ze Britain's Got Talent won. „Ze zet een nummer op repeat en dan gaat het uren door”, zo beweert Teresa.

Altijd ruzie
Een andere buur zegt dat het juist omgekeerd is en dat Susan veel last heeft van Teresa en Paul omdat ze altijd ruzie maken. De woningbouwvereniging wil geen commentaar geven.

11 miljoen pond
Susan Boyle heeft een vermogen van 11 miljoen pond en heeft ook nog een dure villa een endje verderop maar ze miste haar oude huis zo, dat ze terugverhuisde naar haar sociale huurwoning.

 

Meer over