Bye bye Claire!

Het zit erop voor Claire. De blondine die sinds januari in de Gouden kooi verbleef heeft een week voor de finale de villa verlaten. Tijdens de halve finale die gister plaatsvond koos Claire voor een koffer met 25.000 euro. Met het vertrek van Claire wordt de finale gespeeld door Amanda, Brian, Huub en Jaap.

Populair
Tijdens de halve finale bleek dat Claire eigenlijk de meest populaire inwoonster van de Gouden kooi is. Ze kreeg van alle bewoners de meeste punten, maar heeft er toch voor gekozen de miljoenenvilla te verlaten.

Echte liefde?
Wat de blondine niet kon weten is dat haar echtgenoot Huub het minst populair is. De Oldenzaler kreeg in totaal maar 10 punten van de rest van de miljonairs in spe en had de finale dus niet gehaald als Claire had besloten om te blijven. Is het dan toch echte liefde en vertrok Claire voor Huub?

Grote finale
De grote finale van aankomende donderdag wordt gespeeld met de vier langstzittende kandidaten Amanda, Brian, Huub en Jaap. Dit was natuurlijk al voorspeld, maar wat zou het leuk geweest zijn om Claire in de finale te zien. Alleen al vanwege het feit dat Huub ervan overtuigd is dat ‘ie gaat winnen.

Maar wat er ook gebeurt, wij wensen alle vier de bewoners heel veel succes!

Reageren