BZV: de boeren hebben gekozen!

Zondagavond was er voor de boeren in Boer zoekt vrouw geen ontkomen meer aan: er moest een keuze worden gemaakt tussen één van de twee overgebleven vrouwen. Met wie gaan Jos, Wietse, Wim, Peter en Hans hun leven delen op de boerderij?

Boer zoekt vrouw is hét kijkcijferkanon van de KRO. Vorige week volgden ruim vier miljoen mensen de boeren tijdens hun zoektocht naar liefde.

Voorkeur
Drie boeren hadden toen al een duidelijke voorkeur, maar dat zou het uiteindelijke keuzemoment niet minder spannend maken. De niet-gekozen vrouwen waren immers nog niet allemaal op de hoogte...

Weggestuurd
De eerste vrouw die de boerderij moest verlaten, was Cynthia. Het was ook voor haar geen verrassing dat Wim ging voor de stoere Astrid. Cynthia had vrede met zijn keuze. "De deur naar liefde blijft open. We hebben het ontzettend gezellig gehad en ik had het niet willen missen. Ik vind het hartstikke leuk voor ze."

Wim kon niet wachten om alleen te zijn met Astrid en stuurde presentatrice Yvon Jaspers weg van de boerderij. "We willen nu gewoon met zijn tweeën zijn, snap dat dan!", grapte de boer.

Lieve jongen
Hans verklaarde vorige week tijdens het plukken van de gerbera's de liefde aan Audrey. Één probleempje: ook Jo was tot over haar oren verliefd op de bloementeler. Het was dan ook niet gemakkelijk voor de boer om zijn keuze bekend te maken. "Allebei de dames hebben gevoelens in me losgemaakt, maar Audrey net iets meer."

Gelukkig voor Hans nam Jo het goed op. "Jammer, maar Hans verdient het om gelukkig te worden", zei ze tegen Yvon. "Het is goed zo. Ik heb een hele lieve jongen mogen ontmoeten."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110194/bc6ac88f93732441fe23d5c573c08992/article

Keigoed
De Gelderse akkerbouwer Jos kon niet wachten en verklaarde vorige week al de liefde aan Dycke. De boer kreeg het even te kwaad toen hij dit aan zijn andere vrouw moest vertellen.

Mirjam reageerde sportief: "Ik ben blij dat je het nu zegt." Jos stak zijn gevoel voor Dycke daarna niet langer onder stoelen of banken. "Hier zit een gelukkig mens, ik was dit gevoel lang kwijt. Ik voel me keigoed!"

Verliefd
De stille Wietse heeft zijn gevoelens goed verborgen weten te houden, want hij bleek al een tijdje vlinders in zijn buik te hebben. "Neeltje, ik ben hartstikke verliefd op je!" riep hij tijdens het keuzemoment.

Iris had gemengde gevoelens over de keuze van Wietse. "Ik vind Neeltje een hele leuke meid, maar ik denk dat ik een meer verstandigere keuze zou zijn."

Gevoelens
Ook paardenboer Peter is onder de pannen; hij heeft voor de praatgrage Hanneke gekozen. "Hij heeft wel echt iets met me gedaan", zei Hanneke eerder. "Ik heb wel echt gevoelens voor hem." En dus blijft de stillere Saskia alleen achter.

Televizier.nl poll
De keuzes van Wietse en Peter zijn opvallend. Volgens een poll die Televizier.nl afgelopen week online had staan, dacht maar liefst 44 procent van onze lezers dat Wietse weliswaar voor Neeltje zou gaan, maar dat Peter voor Saskia zou kiezen. Het mocht niet zo zijn.

Op de tweede plek in de poll kwam de combinatie Wietse en Neeltje, en Peter en Hanneke, met 32 procent van de stemmen. Lezers met een voorspellende gave? Hoe dan ook, ze hadden gelijk.

Schoonfamilie
Volgende week moeten de kersverse stelletjes de boerderij even verlaten; de boeren zullen dan voor het eerst kennismaken met hun toekomstige schoonfamilie.

Reageren