BZV: drie boeren hebben al gekozen

Het aantal kijkers naar Boer zoekt vrouw stijgt met de week: ruim vier miljoen mensen keken afgelopen zondag naar de boerendatingshow. Volgende week moeten de boeren de laatste vrouw naar huis sturen. Dit zal voor de één lastiger zijn dan de ander...

Drie van de vijf boeren lijken er namelijk al uit te zijn. De enige boeren die het aankomende zondag nog spannend gaan maken, zijn Wietse en Peter.

Boerenleven
Wietse is zeer gecharmeerd van de blonde Neeltje, maar ziet zij het boerenleven nog wel zitten? "Ik ga steeds meer zien hoe je op zo'n boerderij leeft", zei Neeltje zondag. "Ik moet er nog even aan wennen." Iris daarentegen voelt zich steeds meer thuis en is blij dat de boer wat losser is geworden.

Geen voorkeur
Peter lijkt een beetje moe te worden van de vlotte babbel van Hanneke. "Ze is een beetje aan de drukke kant. Op een gegeven moment dacht ik: 'Hou je bek en vreet je bak leeg!'" Desondanks heeft hij nog geen voorkeur aangegeven. Het wordt dus nog spannend of hij kiest voor de stillere Saskia of de praatgrage Hanneke.

Verlegen
Na een tochtje op de motor wordt het duidelijk dat Wim helemaal gaat voor de stoere Astrid. "Ik ga wel met jou door", bekende de verlegen boer. Astrid was als een kind zo blij en de liefdesverklaring werd zelfs bekroond met een klein kusje. Het zal Wims andere vrouw Cynthia een zorg zijn, want zij is nog niet toe aan een relatie.

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110157/b62cc965a2abe71dd5443200f64025b7/article_block

Kriebels
Johanna en Audrey zijn allebei hevig verliefd op hun bloementelende boer. Helaas voor Jo: Hans verklaarde tijdens het plukken van de gerbera's de liefde aan Audrey. "Ik ben blij dat je geschreven hebt. Ik heb gewoon kriebels in mijn buik en dat heb ik niet snel." De blonde boer moet dit alleen nog even aan Jo vertellen...

Eerste Hulp
Ook Jos kan niet wachten tot het keuzemoment: hij heeft inmiddels de liefde verklaard aan Dycke. "Ik kan mijn gevoel niet tegenhouden. Wat jij in mij losmaakt is heel bijzonder." Het gevoel is wederzijds, want de donkere krullenbol geeft aan haar leven te willen delen met de charmante boer. Net als Jos al zijn moed bij elkaar heeft geraapt om het aan Mirjam te vertellen, moet zij naar de Eerste Hulp.

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110156/7362b5ecc08a0892023cc11cabf0544d/square

Keuzemoment
Vanaf volgende week zal het op de boerderijen een stuk rustiger zijn. Aanstaande zondag moeten alle boeren één vrouw naar huis sturen. Jos, Wim en Hans lijken hun keuze al te hebben gemaakt, maar voor wie zullen Peter en Wietse kiezen?

Reageren