Cabaretiers in De Bubbel

In de eerste aflevering van BNN's De Bubbel - zondag 25 april - zijn cabaretiers Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Viggo Waas te gast.

In De Bubbel, dat eigenlijk al in september in première ging tijdens de themaweek TV Lab, worden drie bekende Nederlanders vijf dagen lang afgesloten van media en buitenwereld. Wanneer hun geïsoleerde verblijf in een rustig landhuis erop zit, onderwerpt presentator Patrick Lodiers hen met echte en verzonnen nieuwsitems. Welk nieuws is waar en wat is uit de duim gezogen?

Witte aardbeien
In de eerste aflevering leggen cabaretiers Joep, Peter en Viggo de drie onderdelen van het programma af: het Breaking News, Shownieuws en Quotes en What The Fuck!?. In elke ronde krijgen ze drie reportages, citaten of krantenkoppen te zien.

Bij What The Fuck!? krijgen de kandidaten een nieuwsitem te zien dat abrupt wordt afgebroken. Het is aan Joep, Peter en Viggo om de juiste afloop te bedenken. Daarnaast verschijnt er iemand in de studio die de afgelopen week in het nieuws was. BNN: "Heeft deze boer echt witte aardbeien gekweekt? En hoe heeft die piloot het voor elkaar gekregen om jaren zonder vliegbrevet achter de knuppel te zitten?"

Reageren