Camerabeelden arrestatie actrice Reese Witherspoon

De camerabeelden van de arrestatie van de Amerikaanse actrice Reese Witherspoon zijn uitgelekt. De actrice werd gearresteerd vanwege wanordelijk gedrag.

De website TMZ maakte de camerabeelden openbaar. Op de beelden is duidelijk te zien dat de actrice tekeer gaat tegen de dienstdoende agent. Duidelijk is te horen en te zien dat de actrice zich verzet tegen de arrestatie. Ook loog ze nog dat ze zwanger zou zijn en daarom nodig naar de wc moest.

Arrestatie Reese Witherspoon

Toen Reese en haar man in Atlanta naar huis reden van een feestje, werd de auto door de politie aan de kant gezet. Haar man moest een blaastest doen waaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Tijdens de blaastest hield de blondine zich niet gedeisd en de agent arresteerde Reese. De Legally Blonde-actrice probeerde nog de klassieke zin: "Weet je wel wie ik ben?", uit bij de agent. Maar zelfs dat maakte geen indruk. Uiteindelijk betuigde Witherspoon spijt van haar daden. "Ik schaam me om wat ik heb gezegd", verklaarde ze al eerder.

Veroordeling van Reese Witherspoon en Jim Toth

De actrice is donderdag veroordeeld tot het betalen van een boete van 213 dollar. Haar man Jim Toth bekende schuld aan rijden onder invloed en moet een taakstraf van 40 uur uitzitten. Ook moet hij een lesprogramma over alchohol volgen.

Meer over:

Reageren