Campinglife

Jessica is de opvolgster van Marit van Bohemen. Ze speelde ooit in GTST de rol van Cynthia die probeerde Milan te verleiden op een wintersportvakantie. Nu zoeken zij en Sander Janson de zon op met kampeerders in Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Luxemburg.

Leuke baan?
„Ja nou! Een programma presenteren op televisie was altijd een droom van me en ik heb een heleboel gave dingen mogen doen. In Italië heb ik bijvoorbeeld voor het eerst parachute gesprongen, met een instructeur op mijn rug. Hij klopte me steeds op mijn schouder en ik dacht: oh, ik doe het goed. Maar hij bedoelde dat ik mijn armen moest spreiden. Het was behoorlijk eng, je denkt de hele tijd dat je doodgaat. En dan moet je ook nog af en toe lachen naar de camera. Dat was voor mij echt een grensverleggende ervaring.”

Doe je in de eerste aflevering ook van die enge dingen?
„Dat valt wel mee. Ik ga waterskiën in een meer ten noordoosten van Pisa, maar dat kende ik al. Dat doe ik elke zomer wel een keer bij familie in Las Vegas.”

Wat is je mooiste belevenis?
„Dat was het bezoek aan Venetië. Mijn ouders zijn daar 35 jaar geleden getrouwd. Ik wilde er mijn hele leven al heen omdat het me de meest romantische plek op aarde leek. Mijn moeder is in 2004 overleden, dat maakte het extra emotioneel. Ze hadden het meest fantastische huwelijk dat je je kunt voorstellen. We waren er precies op de trouwdag. Toen mijn vader dat ’s avonds smste, zat ik boven in mijn hotelkamer. Ik had mijn pyama al aan, maar ik ben gelijk naar beneden gerend om het aan de mensen van de crew vertellen. Dat was huilen geblazen, iedereen schoot vol. Gelukkig is het niet opgenomen, want mijn mascara zat overal.”

Reageren