Campinglife komt met tiende seizoen

Campinglife viert een jubileum: het programma komt met het tiende seizoen. De afgelopen jaren heeft het programma menig mens enthousiast gemaakt door vakantievierders en duizenden prachtige plekjes in Europa in beeld te brengen.

Dit jaar viert het kampeerprogramma een jubileum. Want voor het tiende jaar wordt de RTL 4-kijker tijdens de donkere en koude wintermaanden weer even mee op vakantie genomen.

Ook dit tiende seizoen bezoeken Sander en Jessica verschillende campings. Ditmaal liggen Duitsland, Italië, Frankrijk en ons eigen landje op hun route, waar ze natuurlijk weer op pad gaan met Nederlandse gezinnen die daar vakantie vieren.

Ruilen van vakantie
Maar dit keer doet de familie niet datgene wat ze zelf leuk vindt, maar beleeft ze de ideale vakantiedag van het andere gezin. Zo maken luxe kampeerders een blotevoetenwandeltocht, ondergaat de altijd relaxte en ietwat luie rockband de vakantiedag van een profwielrenner, viert een hip stel ineens een gezinsvakantie met de kleine kinderen van het andere gezin en een lakei van het koninklijk huis gaat aquagymen op de camping.

Het zorgt in elk geval voor hilarische momenten, maar ook voor eyeopeners. En Sander en Jessica, die moeten weer flink aan de bak.

Reageren