Can't buy me love: kick-off

Eemnes heeft een paar maanden kunnen genieten van haar welverdiende rust, maar nu is het over met de pret. Vijf vrouwen en zeven mannen stappen vanavond voor het eerst de voormalige Gouden kooi-villa in voor de nieuwste dagelijkse realityshow van RTL.

Dit keer hoeven ze elkaar niet weg te pesten, maar is hun opdracht zo snel mogelijk een liefdesrelatie met een ander te beginnen. De zender mikt met Can't buy me love dus op veel actie onder de dekens en kijkers die daar ook wel pap van lusten.

Man scoren
De twee vrouwen die na de eerste week geen man aan de haak hebben kunnen slaan, moeten het huis uit en worden direct vervangen door twee nieuwe lellebellen. Nu is het hún beurt om een man te scoren. En zo gaat het drie maanden door.

Golddigger
De mannen kunnen ondertussen hun waarde verhogen door opdrachten uit te voeren – waardoor ze weer interessanter worden voor de vrouwen. Maar ze zitten wel constant met een knagend dilemma: zijn de vrouwen op hun geld uit, of is het echte liefde? Slechts één koppel maakt aan het eind van de rit kans op een grote pot met geld. Wij voorspellen spraakmakende tv!

Reageren