Carice in therapie na Zomergasten

Carice van Houten was afgelopen zomer te gast in het programma Zomergasten. Aanvankelijk was de actrice er trots op dat ze de interviewmarathon met Margriet van der Linden goed was doorgekomen, maar daarna kwamen de twijfels.

Dat blijkt donderdag uit een interview in het AD. Carice is er behoorlijk van geschrokken dat iedereen wel een mening had over wat er tijdens Zomergasten is besproken. "Ik heb toch wel last gehad van die avond", aldus de actrice. "Er werden zoveel emmers stront gegooid."

In therapie
Naar aanleiding van alle commotie (vooral de onthulling dat haar relatie met Zwartboek-acteur Sebastian Koch voorbij was) heeft Carice zelfs haar therapeut geraadpleegd. "De therapeut geeft niet de oplossing, maar wel een handvat. Het is belangrijk dat je iemand kan vertrouwen. Het kan je professionele en privéleven helpen."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/109583/c2492ae3d4b570298beaa74109dfc514/square

Reacties
De actrice heeft veel van haar deelname aan Zomergasten geleerd. "Je moet jezelf niet googelen. Tegenover negen leuke reacties, staat er één vervelende en die hakt erin." Niet leuk, maar Carice weet inmiddels dat ze het nooit iedereen naar de zin kan maken. "Dat kan niet, dan had ik maar niet beroemd moeten worden."

Projecten
Hollywood is dol op Carice, maar na Valkyrie en Repo Men staan er voorlopig vooral Nederlandse producties op de agenda. De opnames voor Komt een vrouw bij de dokter zijn in volle gang en daarna duikt de actrice opnieuw in een Nederlandse boekverfilming: Heleen van Royens De gelukkige huisvrouw.

Reageren