Carice van Houten sluit radiodj’s op

Actrice Carice van Houten draait het Glazen Huis dit jaar op slot. Daarmee sluit ze dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra voor zes dagen op.

Op 18 december verruilt Carice van Houten de heuvels van Hollywood voor het Hollandse Enschede om de 3FM-dj’s van het Glazen Huis achter slot en grendel te sluiten. En omdat ze dan toch in de buurt is, zingt ze gelijk haar nieuwe single, Emily. Het nummer is afkomstig van haar album See You On The Ice, dat in september van dit jaar verscheen. 

Glazen Huis

Als de 36-jarige actrice het Glazen Huis op slot heeft gedaan, beginnen Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra aan hun zesdaagse hongerstaking. Ze doen dit om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, dat het opgehaalde bedrag besteed aan de bestrijding van babysterfte. Ondertussen maken de dj’s non-stop radio voor 3FM. 

Live op de buis 

Naast Carice van Houten, geven ook Racoon en Miss Montreal een optreden op de Oude Markt in Enschede. Vanaf 19.00 uur barst het Glazen Huis-geweld los, de opening (inclusies liveoptredens) is live op radio en televisie te volgen.

Reageren