Carice van Houten zingt op festival Isle Of Wight

Carice van Houten mag haar zangkunsten laten horen op het Engelse muziekfestival Isle Of Wight. De zangeres en actrice is flink op dreef. Naast haar acteercarrière gaat het nu ook goed met haar zangcarrière.

Carice van Houten staat 16 juni in het plaatsje Isle of Wight op het podium naast giganten als Bon Jovi (met of zonder gitarist Richie Sambora?), The Killers, en The Stone Roses, aldus Universal Music. "Ik ben zo trots dat ik 'ons kindje' daar kan laten zien, op de plek waar mijn helden Bob Dylan, Joni Mitchell, Miles Davis en The Doors allemaal hebben gespeeld", vertelt de 36-jarige Carice.

Promotor Isle Of Wight is fan van Carice

De promotor van het festival is ook erg blij met Carice: "Haar muziek klinkt geweldig. We verwelkomen een nieuwe ster op Isle of Wight!" Naast het optreden op het festival wil de zangeres zelf ook nog wat optredentjes meepikken. "Ik kijk erg uit naar de optredens van Laura Mvula, Paul Weller, Jake Bugg en I Am Kloot." Een weekendje Isle of Wight inclusief camping kost 185 pond (218 euro). Kaarten kun je bestellen op deze site. 

Het gaat Carice van Houten voor de wind

Het lijkt de actrice/zangeres allemaal gemakkelijk af te gaan, heel Nederland is trots op haar rol in Game of Thrones en deze lijkt ook steeds groter te worden. Afgelopen vrijdag was ze nog in College Tour en daar nam ze geen blad voor haar mond. Carice vertelde onder andere dat ze voor de film Body of Lies negen keer met Leonardo DiCaprio mocht tongen. Dat stuk werd vervolgens uit de film werd geknipt, maar de ervaring was toch een hoogtepunt uit haar carrière. “Leonardo is namelijk een begenadigd zoener”.

Reageren