Carlo & Irene sterker na dip

Dit jaar begon voor het Carlo Boszhard en Irene Moors anders dan verwacht: na negen jaar verdween 'hun' programma Life & Cooking van de buis. Daarmee viel het duo in een gat: wat moesten ze nu met de zondagavond?

Gelukkig was de oplossing snel gevonden, want de twee begonnen vol enthousiasme aan de opvolger Life 4 You.

Hechter
Desondanks heeft het presentatieduo er aardig wat slapeloze nachten van gehad. "Onze vriendschap was al sterk, maar is nog hechter geworden", vertelt Carlo in de Telegraaf.

"Tijdens die onzekere periode was het heel fijn om een helft van een duo te zijn. We konden samen alles bespreken, we hadden elkaar om erdoorheen te komen."

Troost
Daarnaast vond het duo ook troost in hun nieuwe persiflageprogramma: "Eigenlijk heeft het enorme succes van de TV Kantine, dat we aan het opnemen waren toen het doek voor Life & Cooking viel, ons erdoorheen gesleept", aldus Irene.

Geluksexplosie
Uiteindelijk is het dit jaar gelukkig helemaal goed gekomen voor de twee RTL-boegbeelden. "Eerst dachten we: het komt nooit meer goed", zegt Irene. "Terugkijkend kunnen we stellen dat 2009 één van onze meest succesvolle jaren is geworden. We zitten in een geluksexplosie."

Reageren