Carlo Boszhard en Ivo Niehe (en andere BN'ers) kwaad op Quote

22 februari 2012 16:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Naast de Quote 500, waarin de 500 rijkste Nederlanders zijn opgenomen, komt Quote binnenkort met de Quote 75, met de rijkste BN'ers. Een paar zijn er nu kwaad.

Zo zou Ivo Niehe volgens Quote 15 miljoen euro bezitten (zo berekende het blad op basis van de panden die en het productiehuis Niehe Media dat hij bezit), maar Niehes advocaat meent dat dit bedrag volledig uit de lucht is gegrepen.

Carlo en de belasting
Carlo Boszhard belde de redactie van Quote zelf en wilde ook dat zijn vermogen van vier miljoen naar beneden werd bijgesteld. "Want daar gaat ook nog belasting vanaf." De sympathieke presentator heeft verder geen moeite gedaan om publicatie tegen te gaan.

Carice van Houten
Het management van Carice van Houten wilde echter wel dat Quote elke verwijzing naar haar of haar BV uit het stuk werd geschrapt, want: "Carice heeft recent te maken gehad met een stalkingszaak en zoals je je wellicht kunt voorstellen, spannen wij er ons sindsdien nog meer dan voorheen voor in om Carice's persoonlijke gegevens af te schermen." Maar ook daar trapte Quote niet in.

Deze week komt de betreffende Quote uit, enkele vermogens die daarin worden genoemd zijn:

John de Mol: 1,7 miljard euro
Joop van den Ende: 1,6 miljard euro
Linda de Mol: 24 miljoen euro
Frans Bauer: 31 miljoen euro
Ron Brandsteder: 21 miljoen euro
Caroline Tensen: 5 miljoen euro
Wendy van Dijk: 4 miljoen euro

Meer over