Carlo Boszhard zoent met Paul de Leeuw

De allereerste jongen met wie Carlo Boszhard ooit zoende, was Paul de Leeuw. Dit biechtte Carlo gisteravond op in het programma Kwestie van Kiezen, waarin Rick Nieman hem interviewde.

Al snel kreeg Carlo Boszhard spijt van zijn onthulling en vroeg hij of het stuk eruit kon worden geknipt. Maar hier gaf de programmaleiding geen gehoor aan. Met als gevolg dat heel Nederland nu op de hoogte is van het ‘avontuurtje’ tussen Carlo en Paul.

Niet fair?
Toch koestert Carlo geen wrok tegen het programma. „Ik begrijp het wel. Maar ik had Paul’s naam liever niet genoemd. Ik vind het niet fair tegenover hem”, vertelt de presentator in zijn programma Life4you.

Betaalde seks?
Er waren nog meer spannende onthullingen op de zondagavond. Zo verklapte Paul de Leeuw op zijn beurt in het programma van Carlo en Irene dat hij als twintiger betaalde voor seks. Tegenwoordig is de goedlachse presentator gelukkig met zijn partner Stephan Nugter, maar vroeger vond hij het moeilijk om seksuele contacten op te doen.

Type Tokkie?
Paul besloot te reageren op een contactadvertentie in de krant. Met tachtig gulden op zak ging de presentator op weg naar zijn afspraakje. Hij vergiste zich alleen in de prijs. „Een enorme man, ’type Tokkie’, deed open en bracht me naar een hele leuke jongen. We hebben gezoend en gesekst en dat heeft me honderd gulden gekost. Daarvan heeft de jongen er zelf twintig gulden bijgelegd”, onthult Paul de Leeuw.

Meer over:

Reageren