Carlo en Irene blijven bij RTL

Fans van het duo kunnen hun lol op: niet alleen zijn Carlo en Irene nu volop op tv te zien, ze blijven ook nog eens voor minstens drie jaar exclusief bij RTL 4 te zien. De twee tekenden dinsdag een nieuw contract.

Carlo en Irene zijn het tv-seizoen begonnen met twee nieuwe live-programma's in het weekend: Let's dance en Carlo & Irene: life 4 you.

Dat is niet alles. De twee komen dit seizoen ook nog eens terug met een 20 Jaar RTL-special van De TV kantine. Carlo is daarnaast ook nog te zien met een dierendagspecial van Ik wed dat ik het kan.

Stempel drukken
RTL liet in een persbericht weten blij te zijn met de contractverlenging van het duo. Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "Carlo en Irene zijn altijd zeer loyaal geweest aan RTL. Irene was er twintig jaar geleden als eerste bij toen RTL van start ging en Carlo kwam ons twee jaar later al versterken."

"In al die jaren hebben zij als presentatoren een vast publiek weten te op te bouwen en zijn tevens uitgegroeid tot programmamakers. Ze brengen humor en gezelligheid op een ongedwongen manier in de huiskamer en weten op al hun programma's duidelijk hun stempel te drukken."

Reageren