Carlo en Irene: Let's dance!

Fans van Carlo Boszhard en Irene Moors kunnen opgelucht ademhalen. Na de laatste uitzending van Life & cooking op 31 mei was het even de vraag of het duo volgend seizoen weer samen op de buis zou zijn, maar dat gaat absoluut gebeuren, in het nieuwe programma Let's dance!

Dat maakte een woordvoerder van RTL woensdag bekend. In dit nieuwe televisieprogramma, dat in het najaar te zal zijn, dansen BN'ers hun favoriete dans uit een film, videoclip of musical na (denk aan Dirty Dancing, Hairspray of Grease).

Goed doel
Let's dance bestaat uit acht afleveringen en iedere week komen er weer nieuw sterren langs. Na de uitzending kunnen kijkers stemmen op hun favoriete BN'er. Diegene met de meeste stemmen gaat door naar de grote finale. Overigens dansen de beroemdheden niet voor niets, want de opbrengst van hun inspanningen gaat naar een goed doel.

Succesvol duo
Het dansprogramma komt oorspronkelijk uit Engeland, waar het een grote kijkcijferhit voor de BBC was. Carlo en Irene kunnen hiermee volgend jaar hun samenwerking dus gewoon voortzetten. Na Telekids, De Carlo en Irene show, Life & cooking, Jong geleerd en De TV Kantine wordt Let's dance het zesde grote programma dat ze als succesvol duo zullen presenteren.

Reageren