Carlo: Life & cooking krijg vervolg

Achter de schermen was het al een tijdje bekend, maar nu is het dan officieel: de opvolger voor Life & cooking komt er écht! Presentator Carlo Boszhard maakte dat woensdagavond bekend bij RTL Boulevard.

Dát er een opvolger zou komen, werd in maart al verklapt door Paul Sier (commercieel directeur van RTL Nederland).

Zelfde tijd
Carlo kon woensdagavond bekendmaken dat het nieuwe programma een opvolger van Life & cooking wordt. Zo wordt het programma bijvoorbeeld op dezelfde tijd uitgezonden als de voorganger.

Details van het format kon Carlo nog niet geven, maar nu is dus zeker dat fans niet lang hoeven te wachten voor er op zondagmiddag weer echt iets leuks op de buis is.

Sponsor
De starttijd van het programma doet vermoedens rijzen over de nieuwe sponsor, die nog steeds niet bekendgemaakt is. Na negen jaar was het format van Life & cooking nog lang niet 'op', maar het programma verdween van de buis omdat hoofdsponsor Unilever zich terugtrok.

Koffie
Niet lang na het bekend maken van de stop van het programma, liet Boulevard-presentator Albert Verlinde al eens doorschemeren (door het nadrukkelijk in beeld tillen van een kop koffie) dat een koffiemerk de nieuwe sponsor zou worden.

Sara Lee
Dat wees in de richting van Sara Lee, het moederbedrijf van onder meer Douwe Egberts, Kanis & Gunnink en een heleboel andere levensmiddelenmerken. Of het echt Sara Lee wordt, kunnen we nog niet bevestigen.

Let's dance
Overigens zitten Carlo en Irene niet stil tot de nieuwe show in september van start gaat. Ondertussen presenteren de twee ook nog Let's dance. In dit nieuwe televisieprogramma, dat in het najaar te zal zijn, dansen BN'ers hun favoriete dans uit een film, videoclip of musical na.

Reageren