Caroline gaat serieus...

Presentatrice Caroline Tensen verlaat de wereld van spelletjes en grote shows om een hele andere tour op te gaan: ze duikt in de wereld van DNA!

Caroline Tensen gaat komend najaar de geheimen van Nederlandse families proberen te doorgronden door naar hun DNA te kijken. Zo probeert ze de grootste raadsel van familiebanden en erfelijkheid te doorgronden.

Ontkenningen of verdoezelingen
Het nieuwe NCRV-programma heeft nog geen titel, maar bekend is inmiddels wel dat de presentatrice zal gaan kijken naar zaken als oorlogskinderen, adoptiezaken of het vaderschap.

De NCRV voegde daar bij de bekendmaking aan toe dat het programma ook als doel zal hebben om onduidelijkheden, ontkenningen of verdoezelingen in 'familiaire kwesties' aan de kaak te stellen.

Caroline wil taboe doorbreken
Tensen heeft de beste bedoelingen: ''Op dit moment zijn we volop bezig met research naar bijzondere verhalen. We merken dat er nog een groot taboe rust op dit onderwerp. Met dit programma hopen we het taboe te kunnen doorbreken en mensen te helpen duidelijkheid te krijgen over hun familiesituatie."

Het programma zal in het najaar te zien zijn op Nederland 1.

Reageer ook! Zou jij op tv onder het oog van het hele land je familiegeschiedenis bloot willen laten leggen?

Reageren